Legutóbbi hozzászólások

  Archívum

  Kategória

  • Nincs kategória

  ADAM B2B Általános Felhasználási Feltételek

  [vc_row][vc_column][vc_column_text]Az ADAM B2B az YLON Beruházás- és Forrásszervező Tanácsadó Kft. (1125 Budapest, Tusnádi u. 17/A; Adószám: 12998229-2-43) által üzemeltetett üzleti kapcsolatépítő Internetes portáloldal, és nemzetközi termék és szolgáltatás információs rendszer.  Az ADAM B2B szolgáltatásainak használatával a rendszerben regisztrált vállalkozás (továbbiakban Felhasználó) elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

  1. A szolgáltatás

  1.1. A szolgáltatást jelenti az ADAM B2B alatt működő üzleti kapcsolatépítő keretrendszert, valamint annak minden szolgáltatását és funkcióját.

  1.2. A szolgáltatást az YLON Beruházás- és Forrásszervező Tanácsadó Kft. (továbbiakban YLON Kft.) az www.adamb2b.eu | www.adamb2b.hu domain név alatt nyújtja. Ezzel kapcsolatban ön megértette és elfogadja az alábbiakat:

  • A regisztráció folyamán meg kell adnia egy érvényes e-mail címet, valamint választania kell egy jelszót, amelyet titokban kell tartani.
  • Amennyiben a belépési adataival jogosulatlan használatot vagy visszaélést észlel, azt azonnal jelzi az YLON Kft.-nek.
  • Az Ön vállalkozása a jogszerűen bejegyzett, működő vállalkozás, valamint a szerződéskötési képességei nem korlátozottak.
  • Hozzájárul ahhoz, hogy az YLON Kft. kérésére a regisztrációs folyamat során (szükség esetén a későbbiekben is) időszerű és a valóságnak megfelelő közérdekű cégadatokat és korlátozottan információt nyújt magáról.
  • Változás esetén ezeket az információkat frissíti, hogy a valóságnak megfelelő legyen.

  1.3.  Az YLON Kft. szolgáltatásának korlátlan hozzáféréséért a Felhasználó szolgáltatási díjat fizet.

  1.4. A Felhasználó a korlátlan hozzáférésért az YLON Kft. által előre meghatározott, a regisztrációs folyamat során feltüntetett éves díjat számla ellenében, egy összegben egyenlíti ki.

  1.5. Az YLON Kft. vállalja, hogy az előfizetett szolgáltatásokra 30 napig pénzvisszafizetési garanciát vállal. Amennyiben a Felhasználó írásban jelzi, hogy az ADAM B2B üzleti kapcsolatépítési rendszert, és annak díjmentes, valamint kedvezményes szolgálatait mégsem kívánja igénybe venni. A felhasználó tudomásul veszi, hogy a pénzvisszafizetésre, csak 30 napig van lehetőség, valamint abban az esetben, ha a 30 napos időintervallum alatt, már valamilyen munkák folytak (pl.: kampány előkészületek, grafikai tervek, kampánytervezés, személyes konzultáció) abban az esetben ezek díja levonásra kerül az összegből. Amennyiben az YLON Kft. részéről megkezdett munkafolyamatok szolgáltatási díja meghaladja a Felhasználó befizetett éves díját, abban az esetben a különbözetet, számla ellenében, a Felhasználó köteles kiegyenlíteni az YLON Kft. felé.

  Az YLON Kft. méltányossági alapon, külön megegyezés esetében dönthet úgy, hogy a különbözet kiegyenlítésétől eltekint, de ebben az esetben az elkészült munkák forrásait, és megbeszélésen elhangzott ötleteket, (pl.: szlogen javaslat) a Felhasználó nem kapja meg, és azokat nem is használhatja a vállalkozásában.

  1. Regisztráció, vásárlás, Felhasználó kizárása

  2.1. Regisztrációhoz kötött, fizetős szolgáltatást csak társas vállalkozások, egyéni vállalkozók és civil szervezetek vehetik igénybe.  A természetes magánszemélyek ingyenes regisztrációt követően böngészhetnek és vásárolhatnak a webáruházakból, valamint hírszolgáltatásunkat regisztráció nélkül is igénybe vehetik.

  2.2. 14 éven aluli természetes magánszemélyek a webáruházak szolgáltatást csak szülői engedéllyel vehetik igénybe.

  2.3. Amennyiben a vállalkozása neve vagy egyéb cég- azonosításra alkalmas adata félrevezető, az YLON Kft. fenntartja a jogot, hogy további, a felhasználóra vonatkozó közérdekű cégadatot azonosítás céljából bekérjen, megelőzve a félrevezető regisztrációkat. Ha Ön megértette, és hozzájárul ahhoz, hogy az ellenőrző e-mailt 48 órán belül megválaszolja, regisztrált felhasználó lesz, ellenkező esetben a regisztrációja törlésre kerülhet.

  2.4. A Szolgáltató szolgáltatására előfizetni csak a személyes adatok megadása után van lehetőség. A kezelt adatok köre: vezeték- és keresztnév, e-mail címek, telefonszámok, faxszám, cégnév, cégadatok, hírlevél feliratkozási hozzájárulás, a regisztráció dátuma és időpontja, a rendelés dátuma és időpontja, a rendelés adatai.

  2.5. Az adatok törlésének határideje: az utolsó bejelentkezéstől számított tíz év, míg a hírlevél küldéséhez adott hozzájárulások esetében a hozzájárulás visszavonásáig. A számviteli bizonylatokat a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig őrizzük meg.

  2.6. Online fizetés esetén a tranzakció azonosítót, a vásárlás összegét, dátumát és időpontja továbbításra kerül a tranzakciót lebonyolító szolgáltató (BARION) felé. A személyes adatokat az Adatok módosítása menüben lehet módosítani. A személyes adatok törlését – a számviteli bizonylatok kivételével – a jelen tájékoztató 6.1. pontjában közzétett elérhetőségeken lehet kérni.

  2.7. Bankkártyás fizetés – A Szolgáltató a BARION által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Szolgáltató a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a BARION pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató nem értesül, azokat csak a BARION érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Szolgáltató oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

  A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. További tájékoztató: https://www.barion.com/hu/

  2.8. Vásárláskor figyeljen az alábbiakra:

  •    Olvassa el az ADAM B2B ismertetőjét, a vásárlás kondícióit!
  •    Tanulmányozza át az ADAM B2B biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
  •    Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  •    Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  •    Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  •    Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

  2.9. Fizetés lépései

  1. Ön az ADAM B2B oldalán választja ki az szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
  2. Ezt követően Ön átkerül a BARION biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
  4. A fizetést követően Ön a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

  2.9.1. A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a BARION elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

  2.9.2. Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Szolgáltató oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

  2.9.3. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

  2.10. Az YLON Kft. jelen szerződést elfogadottnak tekinti, miután a felhasználó azt a regisztrációs folyamat, vagy a Megrendelő lap kitöltése-jóváhagyása, ill. aláírása során nyugtázta, elfogadta. Ezt követően a Felhasználó a regisztráció során megadott belépési adatokkal, az oldalon meghatározott korlátozásokkal, a regisztráció során meghatározott ideig veheti igénybe a szolgáltatást.

  2.11. Az YLON Kft. fenntartja magának a jogot, hogy értesítést követően törölje a rendszeréből azon felhasználókat, akik bármely más személy vagy vállalkozás nevével, e-mail címével vagy egyéb céginformációjával visszaélnek, különösen, ha a felhasználó által a rendszerben megjelenített tartalom:

  a) védjegyet sért,
  b) mások vallását, nemzeti és nemzetiségi, esetleg szexuális vagy politikai hovatartozását sérti,
  c) más bejegyzett, működő vállalkozás jogos és méltányolható érdekeit sérti,
  d) obszcén vagy trágár kifejezéseket tartalmaz.

  2.12. A Felhasználó azonnali kizárását vonja maga után

  a) más tagoknak küldött lánclevelek, kéretlen reklámanyagok (spam)
  b) a tagok bármilyen módon történő zavarása.

  2.13. A Felhasználó azonnali kizárását és büntetőfeljelentést von maga után

  a) az ADAM B2B rendszerébe, ill. szerverére történő illetéktelen behatolás vagy behatolási kísérlet,
  b) más felhasználói adataival történő visszaélés pl.: jogosulatlan gazdasági haszonszerzés céljából.

  1.  Felelősség

  3.1.  Az YLON Kft. semminemű felelősséget nem vállal a felhasználói kötelesség elmulasztása miatt okozott károkért, valamint az oldalon elhelyezett információk valóságtartalmáért.

  3.2. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az YLON Kft. üzleti szolgáltatásait és információs rendszerét kizárólag saját felelősségére használja. Továbbá elfogadja, hogy az üzleti kapcsolatépítések, és a létrejött üzleti megállapodások során bekövetkezett esetleges károkért, veszteségekért az YLON Kft. nem vállal felelősséget.

  3.3. A Felhasználó vállalja, hogy minden közérdekű cégadat változást a rendszerben 8 napon belül módosít, hogy az a mindenkori valós állapotot tükrözze.

  3.4.  A Felhasználó köteles mindent megtenni a belépési adatainak biztonsága érdekében, hogy az ne kerülhessen illetéktelen kezekbe. Amennyiben visszaélést észlel az adataival, azt haladéktalanul jelenti az YLON Kft. ügyfélszolgálata felé. Jelszó elfelejtése esetén, az YLON Kft. kérésre új jelszót küld a rendszerben szereplő E-mail címre.

  3.5. Az YLON Kft. mindent elkövet a rendszer folyamatos fejlesztése és információs adatbázisának bővítése érdekében. Viszont nem tudja garantálni a rajta kívülálló hibákból eredő átmeneti működésmegszakadást (pl.: szerver leállás), ebből kifolyólag nem tud felelősséget vállalni az ilyen típusú üzemzavarok során bekövetkezett esetleges adatvesztésért. Az YLON Kft. vállalja, hogy minden előre tervezett karbantartás és fejlesztés miatt szükséges átmeneti leállásról a Felhasználót 24 órával korábban E-mailben értesíti.

  1.  Adatvédelem

  4.1. A Felhasználó adatait az YLON Kft. a személyes adatok védelméről és a közérdek nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései kezeli.

  4.2.  A Felhasználó hozzájárul, hogy adatait az YLON Kft. összegyűjtse, rendszerbe rendezze, és anonim statisztikai célokra felhasználja.

  4.3.  A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy adatait – az adatvédelmi előírások betartása mellett -, az YLON Kft. saját üzletszerzési célra felhasználhassa, valamint harmadik fél részére piackutatási és/vagy marketing célból továbbíthassa. A felhasználó ugyanakkor jogosult ezen hozzájárulását bármikor – indoklás nélkül -, írásban visszavonni.

  4.4. A Felhasználó hozzájárul, hogy a szerződés hatálya alatt részére az YLON Kft. E-mail formájában elektronikus hírleveleket küld. Tudomásul veszi, hogy a hírlevelek a szolgáltatással kapcsolatos információn túl, reklámanyagokat is tartalmazhatnak. Ugyanakkor jogosult a hírlevél szolgáltatást bármikor – indoklás nélkül -, írásban lemondani.

  4.5. A jelen pontban nem szabályozott adatvédelmi kérdésekben az “Adatvédelmi elveink” menüpont alatt található szabályzat tekintendő irányadónak.

  1. Szerződés felmondása

  5.1. A szerződés megszűnik a Felhasználó vagy az YLON Kft. felmondásával, vagy a szerződő felek közül bármelyik jogutód nélküli megszűnésével.

  5.2. A szerződést az YLON Kft. jogosult a Felhasználó előzetes értesítését követően, indoklás nélkül azonnali hatállyal felmondani, különös tekintettel azokra az esetekre, amikor a jelen szerződés 2.11., 2.12., vagy a 2.13.-ba foglaltak valamelyike bizonyíthatóan teljesült.

  5.3. A Felhasználó jogosult bármikor írásban felmondani a szerződést. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az YLON Kft.-nek a jelen szerződés 1.5 pontjában foglalt 30 napos pénzvisszafizetési garancián túl, az előre kifizetett éves szolgáltatási díjat nem áll módjában visszatéríteni.

  5.4. Az YLON Kft. fenntartja a jogot, hogy a Felhasználók nagy számára való tekintettel, szükség esetén, a jelen szerződés feltételeit egyoldalúan módosítsa. Ilyen esetben a Felhasználók részére 8 nappal korábban E-mailben értesítést küld.

  1. Általános rendelkezések

  6.1. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az ADAM B2B működésével kapcsolatos panaszokat, észrevételek – a felhasználók nagy számára való tekintettel – az YLON Kft. csak írásban tud fogadni és feldolgozni. (E-mailben: adam@adamb2b.hu, vagy postai úton) Az YLON Kft. vállalja, hogy minden beérkezett megkeresésre 24 órán belül E-mailben visszajelezést küld.

  6.2. A szerződő felek kijelentik, hogy jogvita esetén a Nyíregyházi Városi Bíróságot elismerik, mint kizárólagos illetékes bíróságot.

  6.3. Jelen szerződést a felek, mint akaratukkal mindenben megegyezőt elfogadták és magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik.

   

  YLON Kft – 1125 Budapest, Tusnádi u. 17/a | Cégjegyzékszám: 01-09-713894 | Adószám: 12998229-2-43

  E-mail: adam@adamb2b.hu | NAIH-119178/2017.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” enable_top_separator=”true” top_separator_style=”split-outer” top_separator_color=”#f8f8f8″ enable_bottom_separator=”true” bottom_separator_style=”tip-center” bottom_separator_color=”#f8f8f8″ css=”.vc_custom_1495469161386{background-color: #333333 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

  ADAM B2B Vállalkozásfejlesztő Program

  szolgáltatásai

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

  Szakértőinkkel hatékonyan és olcsó megoldásokkal segítünk, hogy vállalkozása láthatóbbá váljon a potenciális üzleti partnerek, vevők, és megrendelők részére.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”636″ img_size=”thumbnail” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://adamb2b.hu/szolgaltatas/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

  [vc_column_text]

  ADAM B2B szolgáltatásai Önnek

  [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”976″ img_size=”thumbnail” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://adamb2b.hu/gyik/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

  [vc_column_text]

  Gyakran ismételt kérdések

  [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]