Legutóbbi hozzászólások

  Archívum

  Kategória

  • Nincs kategória

  ADAM B2B Bankkártyás Fizetés

  [vc_row][vc_column][vc_column_text]Online fizetés esetén a tranzakció azonosítót, a vásárlás összegét, dátumát és időpontja továbbításra kerül a tranzakciót lebonyolító szolgáltató (BARION) felé. A személyes adatokat az Adatok módosítása menüben lehet módosítani. A személyes adatok törlését – a számviteli bizonylatok kivételével – a jelen tájékoztató 6.1. pontjában közzétett elérhetőségeken lehet kérni.

  Bankkártyás fizetés

  A Szolgáltató a BARION által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Szolgáltató a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a BARION pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon.

  A fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató nem értesül, azokat csak a BARION érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Szolgáltató oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

  A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. További tájékoztató: https://www.barion.com/hu/

  Vásárláskor figyeljen az alábbiakra:

  •    Olvassa el az ADAM B2B ismertetőjét, a vásárlás kondícióit!
  •    Tanulmányozza át az ADAM B2B biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
  •    Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  •    Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  •    Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  •    Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

  Fizetés lépései

  1. Ön az ADAM B2B oldalán választja ki az szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
  2. Ezt követően Ön átkerül a BARION biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
  4. A fizetést követően Ön a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

  A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a BARION elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

  Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Szolgáltató oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

  Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

  Adatkezelési Nyilatkozat  |  Általános Felhasználási Feltételek

  YLON Kft – 1125 Budapest, Tusnádi u. 17/a | Cégjegyzékszám: 01-09-713894 | Adószám: 12998229-2-43

  E-mail: adam@adamb2b.hu | NAIH-119178/2017.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” enable_top_separator=”true” top_separator_style=”split-outer” top_separator_color=”#f8f8f8″ enable_bottom_separator=”true” bottom_separator_style=”tip-center” bottom_separator_color=”#f8f8f8″ css=”.vc_custom_1495469161386{background-color: #333333 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

  ADAM B2B Vállalkozásfejlesztő Program

  szolgáltatásai

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

  Szakértőinkkel hatékonyan és olcsó megoldásokkal segítünk, hogy vállalkozása láthatóbbá váljon a potenciális üzleti partnerek, vevők, és megrendelők részére.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”636″ img_size=”thumbnail” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://adamb2b.hu/szolgaltatas/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

  [vc_column_text]

  ADAM B2B szolgáltatásai Önnek

  [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”976″ img_size=”thumbnail” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://adamb2b.hu/gyik/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

  [vc_column_text]

  Gyakran ismételt kérdések

  [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]