Legutóbbi hozzászólások

  Archívum

  Kategória

  • Nincs kategória

  A közösségi média ma már megkerülhetetlen a siker érdekében. 

  De nem mindegy milyen képet sugallunk magunkról.

  A Facebook arról lett ismert, hogy a regisztrációt követően megtalálhatjuk rajta a régi ismerőseinket, tarthatjuk a kapcsolatot a barátainkkal, és mindennap követhetjük életük „történéseit”, és jóllakathatjuk információ éhségünket is róla.

  Mára számtalan új funkcióval is kiegészült. Ki örül ennek, ki bosszankodik miatta. De akár tetszik, akár nem, meghatározó része lett az életünknek, kikerülhetetlenné vált.

  Az arculatunk egyik fontos építő (vagy romboló) eleme lett. Épp ezért tudatosan foglalkoznunk kell vele. Legyen az a saját profilunk, vagy cégünké, a hobbinkat mindenkinek bemutató felület, vagy bármely számunkra fontos dolog Facebook oldala, az mind üzenetet közvetít rólunk, akárcsak a kézfogásunk.

  Mindezek miatt kell a Facebook-ot a céges arculattervezés részének tekinteni.

  A jó arculat egyedi – könnyen beazonosítható, megerősíti a cég koncepcióját, tartalmazza a megfelelő és szükséges információkat.

  Tehát fontos olyan képi és vizuális megjelenést alkotni, ami illeszkedik a célpiacunkhoz, a saját ízlésünket és szakmai szempontokat is visszatükröz.

  Mit jelent ez a Facebook-ra vonatkozóan?

  Kell egy egyedi profilkép és egy hozzá illeszkedő borítókép, aztán jöhet a releváns tartalomépítés is (de erről majd máskor). Az előbbi kettő a Facebook megjelenés legfontosabb eleme, ők közvetítik mindazt, amit üzenetként a célközönséghez el akarunk juttatni, leírják kik, mik vagyunk, mit képviselünk.

  Ezért mielőtt bármit is feltöltene, az alábbiakat gondolja végig:

  • Mit értékesít?
  • Ki a célközönsége?
  • Mit akar üzenni?
  • Mit szeretne hangsúlyozni?
  • Hogy tálalhatja mindezt érdekesen?

  Ha ezen kérdéseket érdemben megválaszolta, tartsa szem előtt a következőket:

  • legyen ízléses, szép, átlátható,
  • keltsen bizalmat,
  • sugallja, hogy ért hozzá, legyen hiteles
  • legyen kifejező, váltson ki érzelmeket, amik hatására a „néző” szívesen csatlakozik majd követőihez
  • tartalmazzon Önre, a cégre jellemző elemeket (színek, formák, logó, szlogen, mottó)
  • legyen szellemes és figyelemfelkeltő
  • ne vezesse meg az ügyfeleket: bár meztelen nővel, kiskutyával, kisbabával minden eladható… bánjon ezekkel óvatosan, mert a visszájára is fordulhat
  • legyen mai, trendi, illeszkedjen a célközönséghez, azaz látványvilágában, színhasználatában legyen 21. századi

  Ehhez persze jó, ha ért a grafikai tervezéshez, a színek tartalmi jelentéséhez, valamint szükséges, hogy meg tudjuk határozni mi az elég, és mi az, ami már sok. És még sorolhatnánk.

  Mostanra már az arculattervezés is egy szakmává nőtte ki magát, ami egyre népszerűbb. Sokan vallják magukat grafikusnak, hozzáértőnek, azonban nem mindegy, mekkora összeget fordítunk erre, és milyen garanciával.

  Mi segítünk önnek.

  Vállalkozása üzleti Facebook oldalát profi grafikusunkkal megtervezzük, vagy a meglévő oldalát áttervezzük.

  Grátiszként a megújult Facebook oldalára egy kampány keretében akár 500 új követőt is menedzselünk a fizetőképes célközönségből.

  Melyet mindösszesen

  14.990 Ft+Áfa (bruttó 19.037 Ft)

  szolgáltatási díjért vehet igénybe.

  +

  Extraként meglepjük Önt egy

  ADAM ADD-ON 12 hónapos tagsággal,

  melynek értéke: 14.990 Ft + Áfa (bruttó 19.037 Ft).

  Ne hagyja ki! Rendelje meg most!


  A jó Facebook arculat (a megfelelő, tartalmas posztokkal együtt) hívogató, és hatékony: odavonzza a megfelelő ügyfeleket, segít őket megtartani, és mindezekkel nemcsak bevételt hoz Önnek és vállalkozásának, hanem optimalizálja a költségeket is.

  Kérdése van? Segítünk!

  Kérje visszahívásunkat, amennyiben további információkra van szüksége az ADAM B2B Vállalkozásfejlesztő Programmal kapcsolatban!
  Munkatársaink hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között hívják Önt vissza.


  Bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül történik.

  SEGÍTHETÜNK? CSATLAKOZZON!

  Fő célunk, hogy időben megadjunk Önnek minden információt a profitnöveléshez, valamint zárt üzleti közösségünk erejét kihasználva lehetősége nyíljon a hazai és nemzetközi piacbővítésre. Jelenleg minden új csatlakozónk számára INGYENES vevőszerzési tanácsadást biztosítunk.

  A megoldás néhány kattintásnyira van Öntől: csatlakozzon üzleti közösségünkhöz!

  • Szélesebb körben népszerűsítjük vállalkozást
  • Átfogó menedzseléssel vevőket és megrendelőket szerzünk
  • Hatékony megoldásainkkal csökkentjük a költségeit
  • Üzleti közösségünkkel növeljük a bevételét

  Együttműködésünk részleteit és a megadott adatokat minden esetben bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem kerül kiadásra. Társaságunk minden esetben az Adatvédelmi Törvény rendelkezéseinek, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság állásfoglalásainak megfelelően jár el.

  Csatlakozzon az ADAM B2B Vállalkozásfejlesztő Programhoz!

  Fő célunk, hogy időben megadjunk Önnek minden információt a profitnöveléshez, valamint zárt üzleti közösségünk erejét kihasználva lehetősége nyíljon a hazai és nemzetközi piacbővítésre.

  ADAM B2B éves tagságai:

  Az ADAM B2B Vállalkozásfejlesztő Programot még a gazdasági világválság derekán hívtuk életre, így a legfontosabb szempont az volt, hogy a programunkhoz akár a legkisebb vállalkozások is csatlakozni tudjanak.

  Ragadja meg a lehetőséget, hogy az ADAM B2B Vállalkozásfejlesztő Programja és szakértői segítségével importáljon olyan többlettudást a vállalkozásába, amivel lépéselőnybe kerülhet a versenytársaival szemben!

  KÉRDÉSE VAN?