Legutóbbi hozzászólások

  Archívum

  Kategória

  • Nincs kategória

  [vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1490874983154{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

   


  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
  [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

  Klikkeljen a kérdésre és legördül a válasz.

  [/vc_column_text]

  • Mi történik miután kitöltöttem a jelentkezési adatlapot?
   [vc_column_text]A Programot koordináló cégünk, az YLON Beruházás- és Forrásszervező Tanácsadó Kft. nevében egy díjbekérő számlát küldünk ki Önnek a megadott e-mail címére, 9.990 Ft+ÁFA összeggel. Az összeg beérkezését követően, a vállalkozásához kijelölt dedikált kapcsolattartó 24 órán belül telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a további lehetőségeket. Átbeszélhetik, mi az, ami a legfontosabb lenne az Ön vállalkozásának, mi mindenben van szüksége hatékony támogatásra, segítségre, meghatározásra tudnak kerülni a céljai, aminek az eléréséhez segítséget tudunk nyújtani megoldásainkkal.[/vc_column_text]
  • Miben segít a dedikált kapcsolattartó?
   [vc_column_text]Partnereinknek az ADAM Vállalkozássegítő Programban minden esetben dedikált kapcsolattartót biztosítunk, aki munkaidőben elérhető és minden felmerülő céges probléma megoldásának segít a hatékony menedzselésében.Összekapcsolja vállalkozását a feladat megoldásához szükséges szakértőinkkel, vagy a közreműködő partnerrel.[/vc_column_text]
  • Milyen általános szolgáltatásokat nyújtunk partnereinknek?
   [vc_column_text]Pályázat figyelés, tanácsadás, pályázatírás

   Az előre egyeztetett célnak megfelelően folyamatosan figyeljük a hazai EU-s, valamint a közvetlen brüsszeli pályázatokat, forrásszerzési lehetőségeket. A megfelelőnek ítélt pályázatnál, a partnerrel történt egyeztetést követően elkészítjük és beadjuk a pályázatot. Szükség esetén a siker érdekében további üzleti partnereket vonunk be, klasztert szervezünk. A pályázatok figyelése és elkészítése sikerdíjas. Viszont a pályázat beadásával járó esetleges pályázati költségeket a pályázó cégnek kell állnia.

   Facebook induló kampány (10 napos)

   10 napos kampány keretében megmutatjuk, hogy lehet hatékonyan és olcsón elérni az adott vállalkozás célközönségét a Facebook segítségével, valamint a cég oldalán a követők számát jelentősen növelni, majd több lépésben rendszeres vásárlókat, megrendelőket generálni belőlük.

   Facebook oldal megjelenés tervezés

   Amennyiben a vállalkozásnak nincs, vagy nem megfelelő a céges Facebook profilja, azt szakembereink a vállalkozás profiljába illeszkedő megjelenéssel megtervezik és elkészítik.

   Facebook kampányok tervezése, kivitelezése

   A 10 napos bevezető kampányt követően az elért eredmények fokozása, valamint a cég népszerűsítése és vevőszerzés céljából folytatott folyamatos kampánytervezés és bonyolítás, elemzés, kampányok felügyelete. Bele tartozik a szakszerű szövegek megírása, grafikai anyagok (kreatívok) elkészítése, szlogenek kidolgozása, időzítés.

   Céges arculat tervezése (embléma, névjegy)

   Amennyiben a vállalkozásnak nincs, vagy nem egységes a céges arculata, azt szakembereink a vállalkozás profiljába illeszkedő megjelenéssel megtervezik. Emblématervezés esetében 3-4 variációt készítünk.

   Modern, céges weboldal fejlesztés 14 nap alatt

   Amennyiben a vállalkozásnak nincs, vagy nem megfelelő a céges weboldala, azt szakembereink a vállalkozás profiljába illeszkedő megjelenéssel megtervezik és elkészítik. Professzionális, modern weboldal, ami dinamikusan, könnyen frissíthető a megbízó által, nem igényel rendszergazdai, vagy informatikus bevonását a tartalom rendszeres frissítése, módosítása. Google szempontjából értékelhető és menedzselhető weboldal. (Bonyolultságtól függően 80-120 ezer forint egyszeri költség, 14 napos vállalás, ingyenes webszerver biztosítása.)

   Grafikai- és nyomdai munkák bonyolítása

   Nyomdai anyagok (szórólap, leporelló, mappa, névjegy, plakát, stb.) tervezése és kivitelezése magas színvonalon, a piaci árak alatt. (igény szerint kiszállítással is)

   PR – és online kommunikációs kampányok

   A vállalkozás népszerűsítése és vevőszerzése érdekében folyamatos és komplex internetes megjelenés tervezése, kivitelezése, szakmai segítségnyújtással, tanácsadással. Kedvezményes, havidíjas konstrukciók. – PR cikkek írása, megjelentetése – Facebook oldal tartalmi menedzselése – Youtube videó csatorna indítása – szakmai Blog- oldal indítása, tartalmi menedzselése – Google menedzselés – stb.

   Üzleti partnerszerzés, közvetítés

   Partnereink igényeit és céljait figyelembe véve hazai és nemzetközi viszonylatban keressük meg a megfelelő üzleti partnereket. (pl.: beszállító, befektető, megrendelő, stb.)

   Stratégiai- és üzleti partnerkeresés, piacszerzés

   Partnereink igényeit és céljait figyelembe véve hazai és nemzetközi viszonylatban keressük meg a megfelelő stratégiai együttműködő partnereket, akik a cég piacbővítéséhez tudnak jelentősen hozzájárulni. Szükség esetén piackutatással, elemzéssel segítjük a döntéseket. Befektetők kereséséhez megfelelő és jól prezentálható üzleti tervet készítünk, a lehetséges jelölteket folyamatosan szűrjük és a tárgyalásokat szervezzük, lebonyolítjuk.

   Vevőszerzési és stratégiai tanácsadás

   Személyes konzultációk során a vállalkozás céljaihoz és anyagi lehetőségeihez igazítva vevőszerzési és/vagy piacbővítési akcióterveket dolgozunk ki, majd hajtunk végre. • Szakértők igénybevétele (adó, jog, stb) Tudományos fokozattal rendelkező szakértőink a vállalkozásoknak nyújtanak segítséget adó ügyi, jogi, kommunikációs, pályázati, informatikai, információbiztonsági, biztonságtechnikai szakterületeken. Konzultációk és segítségnyújtások első és ingyenes köre levélben történik. Bonyolult eseteknél, ha a további személyes közbenjárásra is szüksége van, a szakértőkkel egyeztetve lehet megállapodni.

   Konkurencia vagy partnerfigyelés

   Figyelő és jelző szolgálat megadott üzleti partnerekre, hogy azoknál a partnereknél, akik folyamatosan kiegyenlítetlen számlákat tolnak maguk előtt, minimálisra csökkenjen a kockázat és ne a megbízónk szerezzen utoljára tudomást arról, hogy baj van. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a megadott cégekre ha felszámolás vagy végrehajtást jegyeznek be, 24 órán belül tájékoztatást küldünk a megbízó partnerünknek, hogy idejében cselekedni tudjon a kintlévősége ügyében. Nagyobb szerződéskötések előtt lehetőség van a partnerek ellenőrzésére, kockázatelemzésre is.

   Üzleti konferenciák, cégvezető tréningek

   Évente több alkalommal szervezünk tréningeket és szakmai kurzusokat, üzleti találkozókat cégvezetőknek. Valamint Budapestre szervezett, jelentős nemzetközi konferencián is részt lehet venni a partnereinknek.

   Hírlevelek írása, kiküldése több mint 10.000 cégnek

   Folyamatosan bővülő üzleti partner adatbázisunkból az önnek megfelelő potenciális vállalkozásoknak eljuttatjuk üzleti ajánlatát, mintegy sikeres üzleti kapcsolatfelvétel első lépéseként.

   Termékvédelem (ADNS jogjegy)

   Az Intersoft világszabadalma. A Jogjeggyel védett árukon QR-kód tartalmazza az egyedi azonosítót. A kód logikailag hamisíthatatlan, minden árucikket egyértelműen egyedileg azonosít. A kódhoz tartozó információk a központi adatbázisból mobil eszközökön a világ bármely pontján elérhetőek. Az információk birtokában a vásárló meggyőződhet a kezében tartott árucikk eredetiségéről, a terméktulajdonos azonnal bizonyíthatja az áruhoz fűződő jogát, az ellenőrző hatóság hatékonyabban tud fellépni a termékhamisítás ellen.

   Piackutatás

   Új termékek vagy szolgáltatások bevezetése előtt és után, lokálisan, regionálisan, vagy akár országosan elvégezzük az online, vagy kérdőíves személyes lekérdezésen alapuló piackutatást. Az igényeknek megfelelően az adatokat feldolgozzuk, modern módszerekkel elemezzük és jelentés formájában döntéshozásra előkészítjük.

   Google Top 10 – Menedzselés, hogy ne a konkurenseit találják meg!

   Megadott keresőszóra a cége weboldalát kb 2 hónap leforgása alatt díjmenetesen a Google találati lista első 10 helyére menedzseljük. Amennyiben az eredménnyel elégedett, a Top 10-ben tartás havi díjas szolgáltatásként megrendelhető. (konkurencia aktivitásától függően kb. 5-10 ezer forint / keresőszó / hónap)

   Információbiztonsági tanácsadás

   Ma már minden vállalkozás ki van téve az ipari kémkedésnek, a munkatársak szivárogtatásának, vagy épp a konkurencia szabotázs és lejárató tevékenységeinek. Technikai és emberi oldaláról is megközelítve kidolgozzuk és bevezetjük cége Információbiztonsági Szabályzati Rendszerét, hogy ne tudják egy pályázaton, vagy árajánlatadáson szivárogtatás vagy adatlopás miatt beelőzni.

   Üzleti értesítő – mert az időben szerzett üzleti információ lépéselőny a versenytársakkal szemben

   Megbízó partnereink üzleti érdekeinek megfelelően folyamatos értesítést küldünk e-mailben (vagy fontosabb esetekben, akár telefonon) minden olyan üzleti lehetőségről, piaci változásról, ami segíti abban, hogy időben reagáljon, ne maradjon le kiváló lehetőségekről, vagy ne érje veszteség.[/vc_column_text]

  • Milyen szolgáltatásokat, kedvezményeket tartalmaz az ADAM B2B éves tagság?
   [vc_column_text]

   Megnevezés ADD-ON ADD-ON Extra Business GO Business HELP Business VIP
   Tagság időtartama 12 hónap 12 hónap 12 hónap 12 hónap 14 hónap
   Kedvezmény mértéke * 10% 10% 20% 30% 40%
   Adatlap ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes
   Hírlevél – cégbemutatkozás évente félévente félévente negyedévente két havonta
   Facebook induló kampány (10 napos) kedvezményes kedvezményes kedvezményes választható díjmentes / kedvezményes díjmentes
   Google go2maps kedvezményes kedvezményes kedvezményes választható díjmentes / kedvezményes díjmentes
   PR interjú kedvezményes díjmentes kedvezményes választható díjmentes / kedvezményes díjmentes
   ADAM business&go kártya kedvezményes  kedvezményes  1 db ezüst díjmentes / továbbiak 1.500 Ft/db   1 db ezüst díjmentes / továbbiak 1.500 Ft/db   1 db arany díjmentes / továbbiak 1.500 Ft/db
   Pályázatfigyelés, tanácsadás, pályázatírás sikerdíjas  sikerdíjas  sikerdíjas  sikerdíjas  sikerdíjas
   Facebook oldal megjelenés tervezés kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes díjmentes
   Facebook kampányok tervezése, kivitelezése kedvezményes kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes
   Céges arculat tervezése (embléma, névjegykártya) kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes
   Céges weboldal fejlesztés kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes
   Grafikai- és nyomdai munkák szervezése kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes
   PR- és online kommunikációs kampány kedvezményes kedvezményes kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes
   Üzleti partnerszerzés, közvetítés  ingyenes, folyamatos   ingyenes, folyamatos   ingyenes, folyamatos   ingyenes, folyamatos   ingyenes, folyamatos
   Stratégiai partnerkeresés, piacszerzés  sikerdíjas  sikerdíjas  sikerdíjas  sikerdíjas  sikerdíjas
   Üzleti partner és befektető keresés  sikerdíjas  sikerdíjas  sikerdíjas  sikerdíjas  sikerdíjas
   Vevőszerzési és stratégiai tanácsadás  kedvezményes  kedvezményes  félévente 1 díjmentes / kedvezményes   negyedévente 1 díjmentes / kedvezményes   havonta 1 díjmentes / kedvezményes
   Szakértők igénybevétele (adó, jog, stb)  kedvezményes  kedvezményes   félévente 1 díjmentes / kedvezményes  negyedévente 1 díjmentes / kedvezményes   havonta 1 díjmentes / kedvezményes
   Konkurencia és partnerfigyelés  ingyenes  ingyenes  ingyenes  ingyenes  ingyenes
   Üzleti konferenciák, cégvezető tréningek kedvezményes és ingyenes  kedvezményes és ingyenes  kedvezményes és ingyenes  kedvezményes és ingyenes  kedvezményes és ingyenes
   Hírlevelek írása, kiküldése ~10.000 cégnek  kedvezményes  kedvezményes  félévente 1 díjmentes / kedvezményes   negyedévente 1 díjmentes / kedvezményes  havonta 1 díjmentes / kedvezményes
   Termékvédelem (ADNS jogjegy)  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes
    Piackutatás  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes
   Google TOP 10 – 3 keresőszóra  sikerdíjas  sikerdíjas  sikerdíjas  sikerdíjas  sikerdíjas
   Információ biztonsági tanácsadás  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes  kedvezményes
    Üzleti értesítő  ingyenes  ingyenes  ingyenes  ingyenes  ingyenes

   * Kedvezmény mértéke az átlagos piaci árakhoz képest biztosít a résztvevők számára kedvezőbb feltételeket.[/vc_column_text]

  • Mik azok az ADAM B2B szakmai workshopok és hogyan tudok részt venni rajta?
   [vc_column_text]Fél napos, vagy egész napos szakmai workshopokat rendszeresen szervezünk különböző hasznos témákban. Ez elsősorban az új lehetéségek bemutatását, partnereink képzését, segítését szolgálja, egy közös tapasztalatcsere. Ahol a részt vevő partnereink lehetőséget kapnak egymásnak bemutatkozni, személyesen kapcsolatokat építeni és akár üzletet is kötni.

   Partnereink számára a közeljövőben üzletfejlesztési-, PR-kommunikációs-, automatizált vállalatirányítási-, pályázatíró-, és adótanácsadó szakértőinkkel tervezünk workshopokat. Amennyiben szeretne kis létszámú csoportban, önhöz hasonló cégvezetőkkel együtt fejlődni, képezni magát minél átfogóbb területen, akkor javasoljuk kezdje a „Profitnövelés 5 lépésben” workshopunkkal. [/vc_column_text]

  • Mi van akkor, ha egy új, modern weboldalt szeretnék?
   [vc_column_text]Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk Internetes oldalak, webáruházak, valamint webportálok fejlesztésében. Újabban a saját fejlesztések mellett a wordpress alapú weboldalak elkészítésében, karbantartásában, optimalizásában is részt veszünk, általunk vásárolt jogtiszta licenszekkel.

   Az ADAM B2B Vállalkozássegítő Program tagjaként mindezt jelentős kedvezménnyel, a piaci árak alatt, szakmai támogatással kérheti tőlünk. [/vc_column_text]

  • Profi Facebook kampányt szeretnék, szakértő segítséggel. Lehetséges?
   [vc_column_text]Facebook kampányok tervezése és lebonyolítása fő erősségeink egyike.

   Hiszen az internetes lehetőségek maximális kihasználása nélkül szinte már lehetetlen lesz egy vállalkozásnak hosszabb távon eredményesen működni. Valljuk, hogy átfogó megoldást a népszerűség növelésére a megfelelően összeállított és működtetett üzleti Facebook oldal – továbbá Google keresőoptimalizálás, Youtube videócsatorna és szakmai blog indításának kombinációja -, hozhat.
   ADAM B2B Vállalkozássegítő Program tagjaként ehhez a szolgáltatásunkhoz, akár díjmentesen is hozzájuthat![/vc_column_text]

  • Hogyan tudom érvényesíteni a pénzvisszafizetési garanciát?
   [vc_column_text]Amennyiben azt tapasztalja, hogy nem kezdtük meg az együttműködést, akkor 30 napon belül azt jelezze központi e-mail címünkre, és a befizetett összeget visszautaljuk Önnek.[/vc_column_text]
  [/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” enable_parallax=”true” parallax_style=”fixed” enable_top_separator=”true” top_separator_style=”split-outer” top_separator_color=”#ffffff” enable_bottom_separator=”true” bottom_separator_style=”tip-center” bottom_separator_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1495467179503{background-color: #333333 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

  Tudjon meg többet az ADAM B2B Vállalkozásfejlesztési Program résztvevőinek nyújtott szolgáltatásainkról.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1490889947107{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1088″ alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://adamb2b.hu/szolgaltatas/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″]

  [vc_column_text]

  Szakértőinkkel hatékonyan és olcsó megoldásokkal segítünk, hogy vállalkozása láthatóbbá váljon a potenciális üzleti partnerek, vevők, és megrendelők részére.

  [/vc_column_text]Bővebben[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” enable_parallax=”true” parallax_style=”fixed” enable_top_separator=”true” top_separator_style=”split-outer” top_separator_color=”#ffffff” enable_bottom_separator=”true” bottom_separator_style=”tip-center” bottom_separator_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1490791466372{background-color: #e85500 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

  Elégedett ügyfelek és partnerek a teljesség igénye nélkül

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1490889947107{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text]

  Az Intersoft Cégcsoport megoldásai több száz vállalkozásnak segítettek. Ügyfeleink és partnereink között egyéni vállalkozóktól kezdve, a KKV- szektor cégjein, és kormányzati háttérintézményeken át, a nagy multinacionális vállalatokig minden cégméret megtalálható.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1490889947107{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”2″ initial_loading_animation=”fadeIn” grid_id=”vc_gid:1495537816443-d7ca54c4-ca62-9″ include=”550,552,553,554,555,556,557,558,559,560,561,562,563,564,565,566,567,568,569,570,571,572,573,574,575,576,577,578,579,580,581,582,583,584,585,586,587,588,589,590,591,592,979,980,981,982,983,984,985,986,987,988,989,990,991,992″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1490889947107{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text line_height=”36px”]

  Ön és a cége miért maradna ki egy ilyen erőteljes kapcsolati hálózatból?

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]