Legutóbbi hozzászólások

  Archívum

  Kategória

  • Nincs kategória

  PROFITNÖVELÉSI MINITRÉNING

  1 órás díjmentes konzultáció

  Egy kiváló lehetőséget ajánlunk Önnek:

  Az ADAM B2B szaktanácsadói csoportja ingyenes profitnövelési
  tanácsadással segíti a hazai KKV szektor szereplőit.

  Ne hagyja ki!

  Ezt a konzultációs lehetőséget azzal a céllal hoztuk létre, hogy tudásunkkal és tapasztalatunkkal erősítsük a magyarországi vállalkozások hatékony működését.

  Az elmúlt években az üzleti lehetőségek sok esetben beszűkültek, a korábban jól bevált kommunikációs és marketing módszerek, amik eddig működtek, már nem hoznak megfelelő eredményt.

  A közösségi oldalak segítségével, mérnöki pontossággal lehet a célközönséget megcélozni, a vállalkozás üzeneteit szinte személyre szabni, ami jelentős mértékben növeli a hatásfokot.

  Ideje, hogy Ön is megismerkedjen velük.

  Nálunk megtudja, hogy hogyan növelje a piaci részesedését és a vállalkozása profitját. 

  Minden vállalkozás számára fontos a folyamatos profitnövelés ahhoz, hogy hosszútávon is jó eredménnyel működhessen.

  Ebben minden egyes cég vezetője egyetért. Ahhoz, hogy ezt biztosítani tudjuk el kell mélyednünk a vállalkozás értékesítési folyamatának részleteibe, nem bízhatjuk magunkat a véletlenre:

  1. Tudnunk kell, hogy kik érdeklődnek a termékeink iránt.
  2. Elengedhetetlen, hogy ismerjük a konverziós értéket, azaz az érdeklődők hány százaléka lesz ténylegesen vásárlónk.
  3. Nagyon fontos, hogy minden egyes vevőről tudjuk mit és mennyiért vásárolt.
  4. Folyamatosan tennünk kell azért, hogy a vevőnk rendszeres, visszatérő vásárlóvá váljon.
  5. És amivel feltétlenül foglalkozni kell: mennyibe kerül a termékeink előállítása, mekkora haszonkulccsal működtetjük a vállalkozást. 

  Ezen alapvető tényezők megismerésén túl, további hasznos információkat és azonnal alkalmazható módszereket ismerhet meg, amennyiben él a díjmentes profitnövelési minitréningünk lehetőségével. 

  Jelentkezzen, hogy Önnek is segíthessünk!

  Egy cég életében vannak olyan fontos dolgok, amelyeket ostobaság lenne a véletlenre bízni. Ilyen a profitszerzés, -növelés folyamata is. Feltérképezve azon pontokat az értékesítésében, melyek hatással vannak a termékek vásárlására, és változtatunk az addigi szokásokon, akkor mérhető és látványos eredményeket realizálhatunk a cég profitját illetően. 

  Ahhoz, hogy jól működjön a vállalkozás “gépezete” egy teljes rendszert kell felépíteni, ami folyamatosan újabb és újabb vevőket szerez, vásárlást ösztönöz, és javítja a belső folyamatokat is a vállalkozása számára.

  Hogy hogyan? Forduljon hozzánk, Önnek is segítünk.

  Ide kattintva tud profitnövelési minitréningre jelentkezni!

  Reméljük, sikerült felkeltenünk érdeklődését, és bízunk abban, hogy hamarosan egy profitnövelési minitréningünkön személyesen is találkozunk, és a segítségünkkel az Ön vállalkozása is eredményesebbé válik.

  Ha most nem cselekszik, akkor minden egyes nappal távolabb kerül azoktól az új utaktól, amiket folyamatosan nyitunk meg a partnereink számára. 

  Már most is üzleti lehetőségek mennek el Ön mellett úgy, hogy akár tudomást sem szerez róluk, ezzel pedig pénzt veszít!

  Az ADAM B2B egy olyan Vállalkozásfejlesztő Program, amiben egy kezdő vállalkozás – akinek az első lépések megtételében kell segíteni – épp úgy megtalálja a számára jövedelmező megoldásokat, mint egy nagy múltú vállalat, aki esetleg kockázati tőkét és segítséget keres a nemzetközi piacnyitásához, vagy integrált kommunikációs megoldásokat szeretne.

  Ide kattintva tud profitnövelési minitréningre jelentkezni!

  Kérdése van? Segítünk!

  Kérje visszahívásunkat, amennyiben további információkra van szüksége az ADAM B2B Vállalkozásfejlesztő Programmal kapcsolatban!
  Munkatársaink hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között hívják Önt vissza.


  Csatlakozzon az ADAM B2B Vállalkozásfejlesztő Programhoz!

  Fő célunk, hogy időben megadjunk Önnek minden információt a profitnöveléshez, valamint zárt üzleti közösségünk erejét kihasználva lehetősége nyíljon a hazai és nemzetközi piacbővítésre.

  ADAM B2B éves tagságai:

  Ragadja meg a lehetőséget, hogy az ADAM B2B Vállalkozásfejlesztő Programja és szakértői segítségével importáljon olyan többlettudást a vállalkozásába, amivel lépéselőnybe kerülhet a versenytársaival szemben!

  Szolgáltatás alapú megoldásainkkal, és a hozzá kapcsolt szaktanácsadással már a következő hónaptól jelentős megtakarításokat érhet el, miközben a cége bevételét is növeljük!

  KÉRDÉSE VAN?

  ARS POETICÁNK

  Az időben szerzett üzleti információ lépéselőny a versenytársakkal szemben.