Legutóbbi hozzászólások

  Archívum

  Kategória

  • Nincs kategória

  [vc_row][vc_column][vc_column_text]

  ADAM B2B Vállalkozásfejlesztési Programban való részvétel feltételeinek elfogadása

  Jelentkezésemmel elismerem, hogy az ADAM B2B általános szerződési feltételeit megismertem, azt fenntartások nélkül maradéktalanul elfogadom. Cégként felvételemet kérem a Vállalkozásfejlesztési Programba, a felvételi eljárás rendjét elfogadom.

  Kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az ADAM B2B a tagságommal kapcsolatos ‐ önként szolgáltatott ‐ adataimat kezelje, továbbá az üzleti értesítő(ke)t és az ADAM B2B-vel kapcsolatos hírleveleket részemre elektronikus úton megküldje.

  Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat az ADAM B2B saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse.

  Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján: YLON Kft 1125 Budapest, Tusnádi utca 17/a.

  Az ADAM B2B Vállalkozásfejlesztési Programba való belépési nyilatkozatot kérjük aláírva és lepecsételve postai úton visszajuttatni, vagy az online belépés során a kötelezően bekért adatokat kitölteni!

  A belépési nyilatkozat kitöltése után a tagdíjat a Raiffeisen Banknál vezetett (12001008-00205956-00100002) számlára kell átutalni, vagy online felületen a fizetést rendezni. A közlemény rovatban a „termék/szolgáltatás neve” és a \”cég neve\” szöveg feltüntetésével.

  NAIH szám: NAIH-119178/2017.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]