Legutóbbi hozzászólások

  Archívum

  Kategória

  • Nincs kategória

  VEVŐSZERZÉS

  1 órás díjmentes konzultáció

  Egy kiváló lehetőséget ajánlunk Önnek:


  Az ADAM B2B szaktanácsadói csoportja ingyenes vevő- és megrendelő szerzési
  tanácsadással segíti a hazai KKV szektor szereplőit.

  Ne hagyja ki!

  Ezt a konzultációs lehetőséget azzal a céllal hoztuk létre, hogy tudásunkkal és tapasztalatunkkal erősítsük a magyarországi vállalkozások hatékony működését.

  Az elmúlt években az üzleti lehetőségek sok esetben beszűkültek, a korábban jól bevált kommunikációs és marketing módszerek, amik eddig működtek, már nem hoznak megfelelő eredményt.

  A közösségi oldalak segítségével, mérnöki pontossággal lehet a célközönséget megcélozni, a vállalkozás üzeneteit szinte személyre szabni, ami jelentős mértékben növeli a hatásfokot.

  Ideje, hogy Ön is megismerkedjen velük.

  Nálunk megtudja, hogy hogyan növelje a piaci részesedését és a vállalkozása profitját. 

  Minden vállalkozás legfontosabb feladata a fennmaradás és növekedés érdekében a vevőszerzés.

  Ebben minden egyes cég vezetője egyetért. Ahhoz, hogy esélyünk legyen mindig elegendő számú vevőt bevonzani, a meglévő vevőket pedig rendszeres vásárlóvá tenni, nem bízhatjuk magunkat a véletlenre:

  1. Hogyha jelentkezik egy érdeklődő, azt ne engedjük el, ismerjük meg, kommunikáljunk vele, és érjük el, hogy ajánlatot kérjen, vásároljon tőlünk.
  2. Elengedhetetlen, hogy tényleg jó ajánlatot tegyünk a reménybeli vevőnek.
  3. Nagyon fontos, hogy minden egyes érdeklődőtől/vevőtől tanuljunk! Akár minket választott, akár nem, kérdezzünk rá, hogy mi volt az, ami alapján döntött velünk kapcsolatban!

  Ezen alapvető tényezőkön túl további hasznos információkat és azonnal alkalmazható módszereket ismerhet meg, amennyiben él a díjmentes vevőszerzési konzultáció lehetőségével. 

  Jelentkezzen, hogy Önnek is segíthessünk!

  Egy cég életében vannak olyan fontos dolgok, amelyeket ostobaság lenne a véletlenre bízni. Ilyen a vevőszerzés is. Ez a célja minden listaépítésnek, rendszeres, ad-hoc kampánynak, marketingstratégiának.

  Ahhoz, hogy jól működjön a vevőszerző “gépezete” egy teljes rendszert kell felépítenie, ami folyamatosan újabb és újabb látogatókat hoz, vevőket szerez a vállalkozása számára.

  Hogy hogyan? Forduljon hozzánk, Önnek is segítünk.

  Ha most nem cselekszik, akkor minden egyes nappal távolabb kerül azoktól az új utaktól, amiket folyamatosan nyitunk meg a partnereink számára. 

  Már most is üzleti lehetőségek mennek el Ön mellett úgy, hogy akár tudomást sem szerez róluk, ezzel pedig pénzt veszít!

  Az ADAM B2B egy olyan Vállalkozásfejlesztő Program, amiben egy kezdő vállalkozás – akinek az első lépések megtételében kell segíteni – épp úgy megtalálja a számára jövedelmező megoldásokat, mint egy nagy múltú vállalat, aki esetleg kockázati tőkét és segítséget keres a nemzetközi piacnyitásához, vagy integrált kommunikációs megoldásokat szeretne.

  Ide kattintva tud vevőszerzési konzultációra jelentkezni!

  Reméljük, sikerült felkeltenünk érdeklődését, és bízunk abban, hogy nyitott egy találkozóra, és a további részleteket személyesen meg tudják beszélni a cégképviselőnkkel.

  Kérdése van? Segítünk!

  Kérje visszahívásunkat, amennyiben további információkra van szüksége az ADAM B2B Vállalkozásfejlesztő Programmal kapcsolatban!
  Munkatársaink hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között hívják Önt vissza.


  Csatlakozzon az ADAM B2B Vállalkozásfejlesztő Programhoz!

  Fő célunk, hogy időben megadjunk Önnek minden információt a profitnöveléshez, valamint zárt üzleti közösségünk erejét kihasználva lehetősége nyíljon a hazai és nemzetközi piacbővítésre.

  KÉRDÉSE VAN?

  ARS POETICÁNK

  Az időben szerzett üzleti információ lépéselőny a versenytársakkal szemben.